Dé community voor alle Autoliefhebbers!
 


 FrontpaginaStart   FAQFAQ   ZoekenZoeken   GebruikerslijstGebruikerslijst   RegistreerRegistreer   ProfielProfiel   InloggenInloggen 
 Log in om je Privé Berichten te bekijkenLog in om je Privé Berichten te bekijken 

Op zoek!: tuning wagen voor nieuwe fictiereeks op één

 
Plaats nieuw bericht   Plaats Reactie    Car Tuning Forum Index -> Aankondiging Meetings & Evenementen
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
Eigenkweek
Newbie
Newbie
Geregistreerd op: 7 Mei 2013
Posts: 1
PostGeplaatst: Di 7 Mei 2013, 13:49    Onderwerp: Op zoek!: tuning wagen voor nieuwe fictiereeks op één Reageer met quote

Beste tuningliefhebbers,

Voor een nieuwe fictiereeks op één(Eigen Kweek), zijn wij op zoek naar een getunede wagen die op 3 verschillende data zou dienst doen als speelwagen.

De data zijn 16/5(13u- 22u):Poperinge, 3/6(8u- 17u):Westouter en 19/7(8u - 17u):Wijtschate. Het is vrij essentieel dat de wagen op die drie dagen vrij zou kunnen zijn. Zoals jullie kunnen zien filmen wij steeds in het West-Vlaamse. Daarom richten we deze oproep dan ook vooral naar mensen uit de provincie West-Vlaanderen. Anderen mogen zich ook steeds melden, de benzine die verbruikt wordt vanaf jullie thuisbasis wordt vergoed door de productie.
Verder is er ook een dagtoeslag voorzien voor de eigenaar van 50€ per dag, 150€ dus voor de 3. Eventueel valt hierover nog te onderhandelen, maar we hebben een strikt budget.

Specifiek voor de wagen: die mag er al wat ouder uitzien, maar moet er wel goed getuned uitzien. Tevens hebben we een auto nodig met 5 deuren, dat vergemakkelijkt het filmen vanop de achterbank. Mocht de wagen vuil zijn na een dag opnames, dan wordt ook carwash vergoed. Uiteraard wordt er voor dit alles een duidelijke gebruikersovereenkomst opgesteld en gehandtekend door beide partijen.

Mensen die interesse hebben om hun wagen te zien schitteren in een nieuwe glansreeks met o.a. Dirk Van Dijck en Sien Eggers(http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=DMF20130429_022), gelieve hieronder een aantal foto's te posten van jouw wagen(uit alle hoeken), en in pm een berichtje met jouw contactgegevens.

mvg,

productie Eigen Kweek
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Berichten van afgelopen:   
Plaats nieuw bericht   Plaats Reactie    Car Tuning Forum Index -> Aankondiging Meetings & Evenementen Tijden gesynchroniseerd met je computer
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls


© 2003-2008 Car Tuning Forum - Powered by phpBB