Dé community voor alle Autoliefhebbers!
 


 FrontpaginaStart   FAQFAQ   ZoekenZoeken   GebruikerslijstGebruikerslijst   RegistreerRegistreer   ProfielProfiel   InloggenInloggen 
 Log in om je Privé Berichten te bekijkenLog in om je Privé Berichten te bekijken 

[Raad de Auto] Regels van het spel

 
Plaats nieuw bericht   Dit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk    Car Tuning Forum Index -> Spelletjes
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
Jesse
Webmaster
Webmaster
Geregistreerd op: 17 Juli 2003
Posts: 8036
Woonplaats: Limburg
PostGeplaatst: Di 9 Mei 2006, 17:49    Onderwerp: [Raad de Auto] Regels van het spel Reageer met quote

De bedoeling

Het is de bedoeling dat iemand een stukje van een foto post, waarop een wagen te zien is (mag standaard maar ook extreem uitgebouwd zijn).
Aan de hand van het snippertje foto waarop al dan niet een herkenbaar stukje van deze auto te zien is, moeten anderen raden welke auto op de foto staat!


Hoe te werk gaan als topicstarter

Om te beginnen is het de bedoeling 1 spel tegelijk te laten lopen, anders gaat iedereen tegelijk opgaves posten en loopt uiteindelijk alles door mekaar. Heb je het goeie antwoord geraden (en de topicstarter geeft dat aan), gaat het topic op slot en is de winnaar aan de beurt voor een nieuwe opgave!

Kies dan een foto van een auto die je wil gebruiken. Dit mag een standaard wagen zijn, maar extreem uitgebouwd kan natuurlijk ook. Zolang je zelf maar weet om wat voor auto het gaat natuurlijk Very Happy
Knip een stukje uit de foto om mee te beginnen, en post die hier in een nieuw topic. Noem je topic "Raad de Auto X" waarbij X het volgende nummer van de wedstrijd is (we beginnen bij 1 en zien wel hoe ver we komen Very Happy)
Als je niet weet hoe een foto te verknippen, volg dan even de stappen in deze tutorial.

Als je auto na een dag nog niet geraden is kun je kiezen om het stukje foto te vergroten, een stukje bij te plaatsen, of een hint te geven, zodat de mensen verder kunnen raden.

Als het juiste antwoord geraden wordt, geef dit in het topic aan en zet eventueel voor het overzicht in je topictitel een toevoeging "geraden door ......"
Plaats ook even de volledige foto, zodat iedereen hem nu kan zien!
Het topic zal vervolgens door een moderator gesloten worden en de winnaar mag nu een nieuwe opgave posten.


De regels
  • 1 wedstrijd tegelijk, de winnaar (aangegeven door topicstarter) is aan de beurt voor de volgende!
  • Iedereen mag 1 keer per dag raden. Dit om iedereen kansen te geven, gezien sommigen 'n uurtje per dag op internet spenderen terwijl anderen er 24/24 rondhangen (guilty I know... Laughing) Voor de nieuwe dag houden we gewoon 0 uur 's nachts aan.
  • Ga geen discussies starten, dan maak je het de topicstarter lastig de gegeven antwoorden te overzien!

_________________


Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur mail Bekijk de homepage
Berichten van afgelopen:   
Plaats nieuw bericht   Dit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk    Car Tuning Forum Index -> Spelletjes Tijden gesynchroniseerd met je computer
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls


© 2003-2008 Car Tuning Forum - Powered by phpBB