Dé community voor alle Autoliefhebbers!
 


 FrontpaginaStart   FAQFAQ   ZoekenZoeken   GebruikerslijstGebruikerslijst   RegistreerRegistreer   ProfielProfiel   InloggenInloggen 
 Log in om je Privé Berichten te bekijkenLog in om je Privé Berichten te bekijken 

Belangrijke update betreft regelgeving verkopen op dit forum

 
Plaats nieuw bericht   Dit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk    Car Tuning Forum Index -> Aangeboden: Auto's
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
Richard_GTT
Forum Admin
Forum Admin
Geregistreerd op: 15 Juli 2003
Posts: 1399
Woonplaats: Brabant, Nederland
PostGeplaatst: Do 23 Mrt 2006, 16:34    Onderwerp: Belangrijke update betreft regelgeving verkopen op dit forum Reageer met quote

Beste Car Tuning Forum leden,

Hierbij twee belangrijke wijzigingen wat betreft het verkopen op ons forum. Ervaring leert dat sommige elementen, of manieren van het gebruik van dit gedeelte van het forum tot onnodige discussies of onenigheden leiden.

1) Alleen verkopen voor onze aktieve leden!

2) Geen discussies meer, maar puur verkoop op dit forumgedeelte.




1)

Wat is de verandering van het 'beleid' dan !?

Vanaf nu, 23-03-2006, is het alleen nog mogelijk iets te koop aan te bieden op ons forum, wanneer je een reguliere forumbezoeker bent. Een aktief lid met enige positieve geschiedenis bij ons dus.

Waarom !

Dit puur om geen 'marktplaats-imago' te ontwikkelen, wat anders wel dreigt te gebeuren wanneer mensen zich slechts aanmelden enkel om hun produkt of auto bij ons te koop aan te bieden. Vaak maken mensen bij ons een account aan, om vervolgens één berichtje te plaatsen en verder nooit meer bij ons aktief te zijn. Dit is dus niet de bedoeling. Ons verkoopforum is voor onze 'echte' forumleden.

Wanneer mag het dan wel of niet ?


Vanaf nu, 30-04-2007, is er een minumum aantal posts aan deze regel verbonden (momenteel 20). Zo voorkomen we dat iedere bezoeker even langs komt en ons forum als eenmalig advertentieboard gebruikt.
Pogingen tot spammen om het minimum te halen en direct te adverteren worden onmiddellijk en zonder waarschuwing verwijderd, inclusief de advertentie ook al is die in orde!

Conclusie:

In de regel zullen jullie hiervan niet meer merken, dan dat er minder tot geen verkoopposts meer zullen verschijnen van mensen die puur en alleen hier zijn om de reden iets te verkopen en verder niets. En zijn die er wel, dan zullen ze vaak snel verwijderd worden als één van ons langskomt.



2)

Waarom die tweede verandering ?

Voor de tweede verandering geld, dat deze er is gekomen omdat we het forumgedeelte voor de verkoop dan ook echt puur voor de verkoop willen  gebruiken. Plaatst iemand dat hij een artikel te koop heeft staan, zit hij/zij niet te wachten op reacties dat het betreffende ding 'wel gaaf' is, of juist dat je 'het niet nodig' hebt. Wil je informatie over het betreffende artikel, mail de verkoper dan, of stuur hem/haar een PB.

Wat is de regel dan precies, en wat verandert dit als ik iets wil verkopen hier?

Nou, de regel is, dat er in principe voortaan altijd een slotje op een verkooptopic gaat, zodra er een modje of admin langskomt op het forum.
Vanaf dat moment weet je als verkoper dat je post is goedgekeurd, en als koper dat je op het betreffende artikel kunt reageren d.m.v. een PB of mail naar de verkoper. Wordt een artikel verkocht, dan verwachten wij van de verkoper een PB met deze melding aan een mod/admin, dat we "[verkocht]" bij de post plaatsen kunnen. De post wordt niet verwijdert, om zo een leuk idee over de geschiedenis van de verkoper na te kunnen lezen.

Goedgekeurd? -Hoe bied ik dan voortaan iets te koop aan hier ?

Artikelomschrijving:
Zet in de titel duidelijk neer wat je te koop aanbied.

Contactmogelijkheden:
Vermeld of je reacties via PB wil, of via e-mail. Plaats uiteraard je e-mailadres bij je post wanner je die mogelijkheid kiest!

Foto en omschrijving:
Geef een duidelijke omschrijving van wat je aanbied!
Specificaties, staat van het artikel, etc. Wees duidelijk!
Ook is een fotootje (nog!) niet verplicht maar meer dan gewenst.



------------------------------------------------------------------------------>>

Heb je een verkooppost geplaatst, en is deze ineens weg, dan is deze dus zeer waarschijnlijk niet goedgekeurd en verwijderd door een admin/mod.
We behouden ons élk recht dit te doen, zonder enige opgaaf van reden.

Zit je topic goedgekeurd opslot, maar wil je iets aanpassen, neem dan contact met ons op.

Heb je je spulletjes verkocht, laat het ons dan ook weten!

Reageer dus ook niet meer op verkooptopics! Heb je interesse of een vraag, neem dan contact op met de desbetreffende verkoper. Zit een topic nog niet opslot omdat wij nog niet zijn langsgeweest vanaf het moment van plaatsing, geef dan ook géén replies. Komen we er alsnog tegen dan worden deze verwijderd alvorens we het slotje toekennen, maar replies in dit forumgedeelte zijn dus niet gewenst!



<<--------------------------------------------------------------------------

Tot zover de nieuwe regelgeving. Beter gezegd, de toevoeging op de alom bekende regelgeving. Heb je vragen, of begrijp je iets niet, wij zijn er om je te woord te staan, waar we kunnen helpen!
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage MSN Messenger
Berichten van afgelopen:   
Plaats nieuw bericht   Dit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk    Car Tuning Forum Index -> Aangeboden: Auto's Tijden gesynchroniseerd met je computer
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls


© 2003-2008 Car Tuning Forum - Powered by phpBB