Dé community voor alle Autoliefhebbers!
 


 FrontpaginaStart   FAQFAQ   ZoekenZoeken   GebruikerslijstGebruikerslijst   RegistreerRegistreer   ProfielProfiel   InloggenInloggen 
 Log in om je Privé Berichten te bekijkenLog in om je Privé Berichten te bekijken 

E30 Summer Meet 24-08-2008 Gemert

 
Plaats nieuw bericht   Dit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk    Car Tuning Forum Index -> Aankondiging Meetings & Evenementen
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
spurlie
Advanced Member
Advanced Member
Geregistreerd op: 16 Januari 2005
Posts: 888
Woonplaats: Zuid-Limburg
PostGeplaatst: Vr 4 Jul 2008, 13:49    Onderwerp: E30 Summer Meet 24-08-2008 Gemert Reageer met quote

IDEE
Na het succes van de "25 Jaar Jubileum Meeting" vorig seizoen (augustus 2007) organiseert E30Fansite.nl opnieuw een grootse meeting, volledig in het teken van de BMW E30.


SUCCES
De vorige meeting lokte maar liefst meer als 170 unieke E30'ers naar het terrein. Het succes was onder meer te danken aan het toelaten van elke E30, origineel, getuned, verbouwd voor races,...
Uiteraard gaan we dit jaar voor nog groter!


NAAM
Uiteraard kan je maar 1x een 25ste verjaardag vieren van je favoriete auto.
Daarom heb ik besloten een andere naam te kiezen, 1 die toch makkelijk te onthouden was, maar ook opnieuw gebruikt kon worden.
Zo viel "E30 SUMMER MEET" als geschikte naam uit de lucht. Vorig jaar stond in het teken van het 25 jarig bestaan, maar dit jaar gaan we echter weer volledig op in het bestaan van de E30, maar dan in zijn totaliteit.


WANNEER
Het meest belangrijke gegeven voor een meeting is uiteraard de datum waarop deze doorgaat.
Vorig jaar was dit begin augustus, dit jaar meer tegen het einde, maar nog steeds in een periode waarop het ontzettend goed weer kan zijn.
Datum - prik hem alvast in je kalender - dit jaar is: 24 augustus 2008.


WAAR
De meeting zal net zoals vorig jaar plaatsvinden op het uitstekend geschikte veld aan "De Koksehoeve" te Gemert (NL).
GPS:
Restaurant "de Koksehoeve"
De Koksedijk 25
5421ZB Gemert


Hierbij alvast een plattegrond die de locatie van De Koksehoeve aangeeft:



Klik voor een grote versie van deze foto!

Dit veld is groot genoeg voor zeker 300 wagens! Dit zullen we dan ook benutten en elke E30 een ruim plekje geven.
Maak je geen zorgen over kuilen o.i.d. want die zijn er niet op dit veld, vorig jaar is gebleken dat dit een uitermate geschikt ( en vlak ) terrein is voor onze E30 meeting!

Tevens is er aan het terrein waar onze E30's staan een Restaurant waar een hapje en drankje genuttigd kan worden terwijl je lekker op het terras zit!





Voor de kinderen is er een speeltuin!



Uiteraard is de frietkraam op het veld zelf ook weer aanwezig!










TIJD

De poort gaat om 12:00 open en de meeting zal tot ongeveer 18:00 duren!
Houd er rekening mee dat de prijsuitreikingen tegen het einde van de meeting zullen plaatsvinden!
Meer hierover lees je een stuk verder naar beneden.


ENTREE

Dit jaar is de entree iets veranderd ten opzichte van vorig jaar.
Auto+Bestuurder: €7,50
Bezoeker: € 2,50


Het is ook mogelijk om met een andere BMW op het veld te parkeren, hier reserveren we een gedeelte op het veld voor, maar ook hiervoor geldt dezelfde entree!


ORGANISATIE

Vorig jaar sloegen E30Fansite.nl en E30.be de handen in elkaar, dat heeft geresulteerd tot een werkelijk, bijna onwerkelijke, prachtige meeting met een opkomst die niemand had verwacht! Dit jaar zal E30Fansite.nl de organisatie alleen op zich nemen, maar maak je maar niet druk, we gaan nog steeds voor een nieuw record aantal E30's op 1 veld!

AUDIO INSTALLATIE

Stones Audio verzorgt voor E30Fansite.nl de audio-setup voor de E30 Summer Meet.
Dit houdt in dat er een Muziekcomputer aanwezig is, die "achtergrondmuziek" zal afspelen.
Er zijn 2x 18" basskisten en 4x 12" topkasten aanwezig die de muziek en de spraak over het hele veld hoorbaar zullen maken!
Een draadloze microfoon zal ook niet ontbreken, kortom, Stones Audio verzorgt ons een geheel verzorgde audio-setup!

Dit stelt de organisatie in de gelegenheid om o.a. activiteiten aan te kondigen, mededelingen te doen en op het einde de prijsuitreiking te verzorgen!
Zo hoef je helemaal niks van de actie te missen!


STANDS



AS-Tuning:

Na een vruchtbare start met een webwinkel in november 2007, breidde Full Carstyling uit met een showroom in april 2008 en een naamsverandering, nl. AS Tuning.
Op gebied van autostyling kunnen ze werkelijk bijna alles leveren, van ventieldopjes tot bodykits, velgen van 13 tot 24 inch, etc.

http://www.astuning.nl

________________________________________




Raypareer Ruitreparatie:

Deze dag zal er ook een ruitreparatiebedrijf aanwezig zijn op het terrein. Hebt u een sterretje in uw voorruit of wilt u even naar een ruitschade laten kijken, dan kunt u bij Raypareer terecht. Deze zeer ervaren vakman zal u dan van een goed advies voorzien en, indien mogelijk, gelijk de ruitschade herstellen.
Bent u WA+ (beperkt casco) of All-Risk (volledig casco) verzekerd, dan betaalt uw verzekering de ruitreparatie. Dat kost u géén no-claim en géén eigen risico! Neemt u dan wel even de groene kaart of het polisblad van uw autoverzekering mee. Dan regelt Raypareer de hele afhandeling met uw verzekeraar. U hoeft niets zelf te doen! Het is wel verstandig om van te voren even bij uw assurantiepersoon te controleren of u voor ruitschade bent verzekerd.
Bent u niet voor ruitschade verzekerd (WA)? Ook dan kunt u deze dag bij Raypareer, tegen een zeer speciale aktieprijs, terecht. De reparatie duurt ongeveer vijftien minuten en Raypareer kan meerdere auto's tegelijk helpen.

________________________________________




Leko:

LEKO werd in 1992 opgericht met als specialistatie Car-Audio. In 2002, kwam er een nieuwe afdeling, nl. Chevyparts, welke zich toericht op verkoop van onderdelen en accessoires voor Amerikaanse sportwagens.
In 2005 tenslotte, werd LEKO eveneens dealer van Meguiars Car Careproducts, maar daar stopte het niet. In 2008 groeide het assortiment producten nog met het merk Smartwax. U ziet het, een all-round bedrijf, welke zich toelegt op specialisaties.
Zij zullen aanwezig zijn met hoofdzakelijk hun car careproducten van Meguiars, Smartwax,... Zij zullen de meegebrachte producten ook demonstreren en je gepaste advies geven over het onderhoud en de verzorging van je BMW!

http://www.chevyparts.nl

________________________________________




MARO:

Maro Taxaties zal aanwezig zijn op 24 augustus, om jou E30 te taxeren. Dit gebeurd op een officiele en professionele manier!
Wil jij weten wat jou auto precies waard is? Laat hem dan taxeren op de meet!
Er zijn maar een beperkt aantal taxaties mogelijk! Dus wil jij gegarandeerd zijn van een taxatie, lees dan even dit topic door om je aan te melden!
De kosten zijn 85 euro per taxatie!

http://www.marotaxaties.nl

________________________________________


   

ECP-Design en Art-Philos:

Art-Philos en ECP-design zullen gezamenlijk het airbrush werk voor hun rekening nemen! Het is dus mogelijk tegen betaling om een leuk logo o.i.d. op of in je auto te laten airbrushen! Groter spuitwerk op plaatwerk moet i.v.m. blanke lak besproken worden.
Tevens zal Art-Philos enkele hele mooie airbrush schilderijen showen!

http://www.ECP-Design.nl en [url]Art.Philos@gmail.com[/url]

________________________________________


Spotrepair:

Het is ook mogelijk om op de meeting je parkeerdeukjes tegen een zeer aantrekkelijk tarief te laten wegwerken!
Dit gebeurt op een zeer professionele wijze!
1 deuk wegwerken kost 25 euro, bij meerdere deukjes word een mooie totaalprijs gemaakt voor de E30 rijder!

________________________________________
________________________________________


SPONSORS



Dutch Power Trading

Dutch Power Trading is ontstaan uit de gedachte dat er behoefte is aan een goed en eerlijk adres met goede prijzen en advies. Een plek waar de "kleine" jongens net zo hard mee tellen als de "grote."

Als dealer van Quaife wisselbakken en sperdifferentiëlen, en officieel dealer van Sandtler Duitsland, hebben wij een compleet pakket voor de beginnende tot de gevorderde autocoureur. Middels deze leveranciers bedekken wij een grote markt van grote merken. Denk aan Sparco, OMP, Eibach, Koni, Wiechers, etc.etc. Daarnaast verzorgen wij chiptuning op maat, via OBD-Tuning in Hamburg, volgens de allerlaatste ontwikkelingen, dus ook EDC16 en OBDII. Onze programma's zijn TüV goedgekeurd en voldoen derhalve aan de strengste eisen. Uiteraard is een extra sportief programma voor de straat/rally of cross ook mogelijk.

Dutch Power Trading heeft hart voor de autosport: de rally, de race, de cross, kortom: alle takken van autosport. Een plek waar plezier in de sport met hoofdletters wordt geschreven en er altijd wordt meegedacht om het betaalbaar te houden / maken, kortom:
Scherp & duidelijk!

http://www.dutchpowertrading.nl

________________________________________




Boltuning

Boltuning is ontstaan door de interesse in de techniek van zowel mechanica als elektronica.
Door vele jaren ervaring met tuning van motoren zowel elektronisch als mechanisch kunnen wij BMW rijders voor straat of circuit auto's een goed en persoonlijk advies geven.
Om dit advies te kunnen ondersteunen gebruiken wij de juiste apparatuur (BMW modic 2 & 3 ). Op het gebied van chiptuning hebben wij een naam hoog te houden.
Uw BMW zal er beter door gaan lopen en de prestaties nemen toe.

Gespecialiseerd in E21, E30 en E36, maar geen enkele BMW motor is Boltuning vreemd!

http://www.boltuning.nl

________________________________________




BCX CARing Supplies

BCX CARing Supplies is gespecialiseerd in alles wat met het herstellen en heropleven van leder te maken heeft.
Met superieure producten van Colourlock, laat je jouw leder weer herleven zoals vanouds. Tevens biedt BCX CARing Supplies ook producten aan voor onderhoud van jou cabriodak en lak.
BCX CARing Supplies gaat dus verder dan leder, naast http://www.colourlock.nl hebben ze ook zustersites zoals http://www.bellacarrozza.nl en http://www.bellocabrio.nl.
Zeker een bezoekje waard!

http://www.colourlock.nl

________________________________________




Stones Audio

Al 6 jaar marktleider op het gebied van licht en geluid!
Bijna alle bekende merken qua apparatuur op dit gebied hebben wij beschikbaar in ons magazijn.

Wilt u wat groots organiseren?
Bent u maandenlang bezig met het plannen van een groot evenement?
Wij voorzien grote evenementen tot 5000 personen van licht, geluid, beeld ( video ) en Truss / Rigging.
Een planning van het gehele evenement kan besproken worden, waarbij wij het programma van de complete verlichting vooraf voor u gereed maken. Een demonstratie bezichtigen is mogelijk in onze showroom.

Heeft u iets te vieren?
Stones Audio verzorgt alle benodigdheden vooraf, tijdens en na uw feestavond.
Zo verzorgen wij van uw bruiloft, verjaardag, jubileum of bedrijfsfeest de sfeer, verlichting en het geluid voor uw persoonlijk ingerichte topavond.
Het enige wat u nog hoeft te doen, is gezellige collega's, kennissen en vrienden of familie uit te nodigen.

Uw eigen beursstand?
Bij Stones Audio kunt u alle benodigdheden huren voor uw persoonlijk ingerichte beursstand.

Uw persoonlijke Robot DJ in huis?
Stones Audio is de marktleider op het gebied van muziekcomputers ( robot dj ).
Op die manier, wordt er een muziekcomputer ( robot dj ) bij u thuis geïnstalleerd, waarbij u elke maand de nieuwste muziek updates krijgt, in de door u gekozen muziekgenres. Hierbij kunt u via een touchscreen, gemakkelijk navigeren door de door u geselecteerde nummers in een playlist.

Bovenstaande activiteiten bezorgen wij u ruim op tijd, bouwen het voor u op en bieden u de volledige garantie dat u optimaal kunt genieten van entertainment in elke vorm van licht en geluid.

Losse apparatuur Huren
Naast complete feesten, kunt u natuurlijk bij ons ook losse materialen en/of complete licht- en geluid sets huren. Deze materialen kunt u afhalen in ons magazijn te Prinsenbeek, ten westen van het brabantse Breda.

Bij ons bent u op het juiste adres voor al uw Licht, geluid, Beeld, Truss, dj spullen huren.
Voor meer informatie kunt u altijd met ons Contact opnemen en een bezoek aan onze showroom brengen.

Stones Audio verzorgt voor E30Fansite.nl de audio-setup voor de E30 Summer Meet.
Dit houdt in dat er een Muziekcomputer aanwezig is, die "achtergrondmuziek" zal afspelen.
Er zijn 2x 18" basskisten en 4x 12" topkasten aanwezig die de muziek en de spraak over het hele veld hoorbaar zullen maken!
Een draadloze microfoon zal ook niet ontbreken, kortom, Stones Audio verzorgt ons een geheel verzorgde audio-setup!



http://www.stonesaudio.nl

________________________________________
________________________________________


SHOW & SHINE WEDSTRIJD

Dit jaar houden we een heuse Show & Shine wedstrijd!
Een jury zal je E30 zal beoordelen op vooraf bepaalde punten en aan de hand daarvan een cijfer/oordeel geven over je E30.

De categorieën zijn:
- Best of Exterior ( 3 Bekers )
- Best of Interieur ( 3 Bekers )
- Best of Wheels ( 3 Bekers )

- Best of 2 Deurs ( 1 Beker )
- Best of 4 Deurs/Touring ( 1 Beker )
- Best of Cabrio/Baur ( 1 Beker )
- Best of M3 ( 1 Beker )

- Most of Miles ( 1 Beker )
- Least of Miles ( 1 Beker )

Met als hoofdprijs de Best of Show - Publieksprijs! Deze zal gekozen worden door jou!
Jij mag een top 3 mooiste E30's inleveren en de winnaar mag de grootste bokaal in ontvangst nemen en zijn wagen als Best of Show benoemen!
Het Top-3 formulier krijg je bij de ingang/binnenkomst!

Foto's van de bekers volgen zeer binnenkort!

Je doet NIET standaard mee! Als je mee wil doen aan de Show & Shine wedstrijd, moet je even naar de Entree-tent komen om een deelname formulier in te vullen, dit zal maar 2 minuten van je tijd in beslag nemen. We hebben enkel wat basisgegevens nodig van jou en je E30.
Je krijgt na het volledig invullen van het formulier een kaart met een nummer die je duidelijk zichtbaar bij de vooruit dient te plaatsen, zodat de jury goed kan zien aan welke auto ze punten moeten geven!
Je kan je aanmelden van 12:30 t/m 16:30 voor de Show & Shine wedstrijd. Daarna zal de jury de beoordelingen gaan bekijken en de winnaars gaan bepalen.

Prijsuitreiking

De prijsuitreiking zal plaatsvinden om 17:30 bij de Entree-tent. Dit wordt meerdere keren omgeroepen via de aanwezige audio-installatie!

________________________________________
________________________________________


Aanmeldingen:

Ook dit jaar kun je je weer aanmelden als je naar de E30 Summer Meet wil komen! Dit is geen verplichting om toegang te krijgen, maar dit geeft ons wel een goed beeld wat we kunnen verwachten, zodat we optimaal gebruik kunnen maken van het terrein!

Stuur een mail naar Webmaster@E30SummerMeet.nl met de volgende gegevens:
Quote:
BMW Type + bouwjaar: ( bv. 325i Touring 1990, of 318i Cabrio 1991)
Forumnaam: ( of gewoon je eigen naam als je geen forumnaam hebt of wilt gebruiken )


Heb je verder nog vragen, suggesties, toevoegingen, commentaar of wat dan ook, je mag mij altijd mailen op Webmaster@E30Fansite.nl :bye:

Hopelijk tot 24-08-2008 met de E30 Summer Meet 2008!


http://www.E30SummerMeet.nl
_________________
BMW E30 325i Mtech-II '89 - Alfa Romeo 147 1.9 JTD '02 - BMW E36 328i Tracktool '96
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Bekijk de homepage
Berichten van afgelopen:   
Plaats nieuw bericht   Dit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk    Car Tuning Forum Index -> Aankondiging Meetings & Evenementen Tijden gesynchroniseerd met je computer
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls


© 2003-2008 Car Tuning Forum - Powered by phpBB