Dé community voor alle Autoliefhebbers!
 


 FrontpaginaStart   FAQFAQ   ZoekenZoeken   GebruikerslijstGebruikerslijst   RegistreerRegistreer   ProfielProfiel   InloggenInloggen 
 Log in om je Privé Berichten te bekijkenLog in om je Privé Berichten te bekijken 

Duitse dag tt-circuit assen, 16 maart.

 
Plaats nieuw bericht   Dit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk    Car Tuning Forum Index -> Aankondiging Meetings & Evenementen
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
jeroen1978
Newbie
Newbie
Geregistreerd op: 30 November 2007
Posts: 14
PostGeplaatst: Zo 16 Dec 2007, 9:20    Onderwerp: duitse dag tt-circuit assen, 16 maart. Reageer met quote


Op zondag 16 maart staat het TT Circuit van Assen voor de 13e keer in het teken van de sportieve Duitse automerken, ditmaal in een vernieuwd jasje! Dit jaar kun je weer genieten van Volkswagen, Audi, Opel, Porsche, BMW en vele andere populaire merken. Met programmaonderdelen waaraan je zelf kunt deelnemen, prachtige showcars op de paddock en natuurlijk veel Duitse performance is het Duitse Autosport Festival hét event van het jaar.

PROGRAMMA
Naast de verschillende spectaculaire programmaonderdelen, zijn er dit jaar diverse gloednieuwe onderdelen tijdens het vernieuwde Duitse Autosport Festival! Je kunt meedoen aan de volgende activiteiten:


Meguiar’s Show & Shine Contest
Deze contest is een lust voor het oog! Het gaat hier om welke German car visueel het mooist aangepast is én het mooist glimt. De deelnemers worden beoordeeld door een vakkundige jury. Nieuw in 2008 is dat de juryleden ook op zoek zijn naar de ‘cleanste’ auto. Het weglaten of verwijderen van details, denk aan bijvoorbeeld deurgrepen, antennes, sierstrippen en nummerborden. De strijd om de bekers barst los op 16 maart…


M.A.D. Shootout (streetlegal races)
Tijdens dit onderdeel wordt er op het circuit gestreden op de 1/8 mijl (201 meter). Serieuze performance cars gooien al hun PK’s in de strijd om de snelste te worden: dit wordt een geweldig spannende strijd tussen de aanwezige merken. Niet alleen Volkswagens en Opels zullen tot het uiterste gaan, ook de echte krachtpatser bolides als de Porsche en BMW halen het onderste uit de kan. Ongekende sprintsensatie op Nederlandse bodem!


Exhaust Competition
Neem je oordopjes mee want tijdens dit onderdeel gaat het erom wie de meeste decibellen uit zijn of haar uitlaat produceert. Maar kijk uit: uit sommige uitlaten kunnen uitslaande vlammen en knallen komen!


Track Time
Heb je altijd al willen rijden op het circuit? Voor €25,- krijg je 25 minuten toegang tot het circuit. Er wordt gereden in twee klassen, namelijk: recreatief of sportief. Meld je hier vooraf voor aan, want vol = vol! Ook groepen (meer dan 40 rijders) kunnen een sessie boeken. Altijd leuk om met je hele club op de baan te rijden. Aanmelden hiervoor gaat via vincent@402events.com.


Dotz Let Your Car Be A Star
Nadat je al je vrije uren in je ride hebt gestopt om hem er zo mooi mogelijk uit te laten zien wil je eigenlijk ook wel eens wat beelden vastleggen. Kom daarom naar dit onderdeel voor een professionele fotoshoot. Van alle foto’s wordt een selectie gemaakt die je vervolgens terug ziet in AutoMaxx Magazine. Daarnaast krijg jij jouw foto’s op hoge resolutie in je mailbox.


Audio Competition
De mooiste audioinstallaties strijden in diverse klassen om de eerste plaats: wie heeft het zuiverste geluid of de meeste decibellen?


Circle Of Gold
De mooiste showcars nodigen we graag uit voor de unieke Circle Of Gold. In deze speciale cirkel staan alleen de meest bijzondere wagens. Houd de Freshmail in de gaten wanneer je je weer kunt aanmelden voor dit onderdeel.


The Low Car Competition
Wie heeft zijn auto het dichtst bij de grond hangen? Dit wordt gemeten in diverse klasses waarin het nog kunnen rijden wel noodzakelijk is. Natuurlijk maakt de jury onderscheid tussen auto’s met en zonder airride. Go low!


NL Drift Invitationals
Als je van de geur van verbrand rubber houd moet je dit onderdeel echt zien. Er wordt een prachtig circuit uitgezet en we nodigen de beste drifters uit de NL Drift Invitationals uit om hun kunsten te vertonen. Dit staat garant voor een hoop spektakel!


Club Paddock
Op de paddock zullen tientallen showblokken voor clubs te vinden zijn. Hier kunnen de geïnteresseerde bezoekers alle aanwezige Duitse wagens van dichtbij bekijken en brandende vragen stellen aan de eigenaren, of misschien wel lid worden van een club! Dus clubs: presenteer jezelf goed en scoor die nieuwe leden!


Bedrijvenstraat
Ben je nog op zoek naar performance-, styling- of audio-onderdelen voor je eigen ride? Neem dan een kijkje in de bedrijvenstraat voor de beste aanbiedingen!


Rat Style Area
Eindelijk is er een speciale area met Rat Style only… Heb jij een echte German Rat, compleet met alle oldschool accessoires? Meld je dan aan voor de Rat Style Area door een mail mét foto’s te sturen naar vincent@402events.com.

OPENINGSTIJDEN
Het Duitse Autosport Festival is voor bezoekers geopend van 10.00 – 17.00 uur voor bezoekers. Voor clubs en bedrijven openen de deuren om 8:00 uur.

TICKETS
Bezoekers kunnen voor €15,- de gehele dag genieten van de auto’s op de paddock en op het circuit. Tickets zijn alleen verkrijgbaar aan de kassa's van het TT Circuit. Een kortingsbon is uit te printen via www.402events.com.

DEELNEMEN
Wil je met je auto op de paddock staan of deelnemen aan één van de programma onderdelen? Binnenkort kun je via deze website (www.402events.com) paddockkaarten voor je auto bestellen.

TIJDSCHEMA
Binnenkort beschikbaar.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Jordy
Starting Member
Starting Member
Geregistreerd op: 26 Augustus 2005
Posts: 96
Woonplaats: Almere
PostGeplaatst: Do 20 Dec 2007, 20:12    Onderwerp: Reageer met quote

Vorig jaar zijn we geweest, misschien dit jaar weer. Gaan er meerdere? Zal wel niet Wink
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur mail Bekijk de homepage
schildpaddo
Junior Member
Junior Member
Geregistreerd op: 6 Augustus 2007
Posts: 105
Woonplaats: velden
PostGeplaatst: Do 20 Dec 2007, 22:28    Onderwerp: Reageer met quote

ik denk dat ik wel ga, nu alleen kijken of ik dan met een kennis van mij mee kan rijden, zo ja , dan kom ik
_________________
Making war for peace, is like f*cking for virginity
kleding maken de man, velgen maken de auto
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
jeroen1978
Newbie
Newbie
Geregistreerd op: 30 November 2007
Posts: 14
PostGeplaatst: Zo 23 Dec 2007, 19:09    Onderwerp: Reageer met quote

heb mezelf en een aantal clubleden al opgegeven voor de sprints, en het vrijrijden.

heb er wel ff weer zin in. ff los.....

jeroen
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Longbow
Silver Member
Silver Member
Geregistreerd op: 3 Juni 2004
Posts: 1927
Woonplaats: Voerendaal
PostGeplaatst: Wo 26 Dec 2007, 14:17    Onderwerp: Reageer met quote

Ik denk dat ik nog wacht tot 2009. Maart 2008 is mn turbo projectje nog niet klaar, maar daar moet in de zomer van 2008 verandering in gaan komen. Als ie helemaal klaar is ga ik zeker een keer naar zo'n Duits event, Golf GTI's en Audi S3's eruit rijden enzo! Razz  Laughing
_________________
VW polo '91er 1.3i
Audio System SQ setup in progress
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur mail MSN Messenger
323girl
Junior Member
Junior Member
Geregistreerd op: 1 Juli 2005
Posts: 305
Woonplaats: maastricht
PostGeplaatst: Vr 28 Dec 2007, 17:49    Onderwerp: Reageer met quote

dream on Razz
_________________
My car: Mazda 323(BA) 1.3p glx, 1998, metallic darkblue. Under construction!!!
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Longbow
Silver Member
Silver Member
Geregistreerd op: 3 Juni 2004
Posts: 1927
Woonplaats: Voerendaal
PostGeplaatst: Zo 30 Dec 2007, 14:26    Onderwerp: Reageer met quote

Check:

Polo 1.3 G40 vs Audi 1.8T S3


"It's a nice race between a tuned VW Polo 1.3l G40 and an Audi S3 (210bhp)."

Bron
_________________
VW polo '91er 1.3i
Audio System SQ setup in progress
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur mail MSN Messenger
Berichten van afgelopen:   
Plaats nieuw bericht   Dit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk    Car Tuning Forum Index -> Aankondiging Meetings & Evenementen Tijden gesynchroniseerd met je computer
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls


© 2003-2008 Car Tuning Forum - Powered by phpBB