Artikelen

We hebben momenteel 2 artikelen die we aanbieden, maar mogelijk komen daar in de toekomst meer bij.
 

Streamer Groot

Deze streamer is voornamelijk bedoeld voor voorruit of achteruit, maar kan indien gewenst natuurlijk ook ergens anders geplakt worden. De afmetingen zijn 1 meter breedte, en 7 cm hoogte. De streamer bestaat uit de tekst "CAR TUNING FORUM" met links en rechts het logo. Bekijk de foto's hieronder voor een voorbeeld!
De standaardkleur is zilver. Op aanvraag zijn andere kleuren mogelijk, zelfs flipflop folie is een optie! (let op, flipflop folie is duurder dan genoemde prijs)
Prijs: 10,-

Streamer URL

Deze streamer kan feitelijk overal, maar is mooi passend gemaakt voor bijvoorbeeld zijruitjes. De breedte is 60 cm, maar we kunnen ze ook op iedere gewenste afmeting laten maken. De streamer bestaat uit de URL "WWW.CARTUNINGFORUM.COM". Bekijk de foto's hieronder voor een voorbeeld!
De standaardkleur is zilver. Op aanvraag zijn andere kleuren mogelijk.
Prijs: 6,-

Logo Groot

Momenteel nog niet verkrijgbaar, maar we zijn bezig met een grote sticker van ons logo zoals te zien op de frontpage voor bijvoorbeeld op de achterruit.
Meer informatie hierover zal nog volgen.
Prijs: nog niet bekend

 

   Bestellen

Als je interesse hebt in een artikel, neem dan even contact op met Jesse. Bestellen kan via mail, de streamers worden na vooruitbetaling verzonden of kunnen op afspraak worden afgehaald.
Meer informatie over de streamers kan worden gevonden in dit forumtopic.