Hier kun je informatie vinden over de wagens van leden en bezoekers, met de nodige informatie wat er aan de wagens gebeurd is en natuurlijk foto's!

Bij "Profielen" staan volledige pagina's met gegevens en meerdere foto's van betreffende wagens, bij "Overige" staan enkele losse foto's.
 

 
Wil je hier ook je wagen showen? Stuur dan even een mailtje naar de webmaster (  Outlook Express /   Hotmail), met de nodige gegevens over je bolide, en doe er natuurlijk ook een paar mooie foto's bij! Ben je al forummember, vermeld dan ook even je forum nickname!
 

Hoe word je nu eigenlijk member?  - Simpel! Meld je aan op het forum, discussieer gezellig mee en je bent member ;-) Laat je niet afschrikken door de term "member", we zijn een vrijblijvende online community geen officiŽle club dus buiten de algemene forumregeltjes zijn er totaal geen verplichtingen aan gebonden.

Moet ik member zijn om mijn auto te showen?  - Nee! Ook als je geen forumlid bent kun je gewoon je gegevens en foto's van je auto insturen en kom je gewoon erbij te staan.