FocusR (Car Tuning Forum administrator)

Het Car Tuning Forum is ontstaan door een idee van mij, om een forum maken voor iedereen met zijn auto als hobby, het tunen en stylen ervan, de ICE, etc. Na enkele pogingen zoiets op te zetten, is dit dus gelukt, en hieruit ontstond dus het Car Tuning Forum!

Nadat de eerste stappen waren gezet, en het forum volledig draaide, kwam ik daar Jesse tegen. Al snel bleek dat hij ook goeie ideeŽn had om het Car Tuning Forum meer inhoud te geven, zoals het toevoegen van een heuse website bij het forum. IdeeŽn werden uitgewisseld, en Jesse kreeg tevens een rol van moderator op 't forum.

De website werd toegevoegd, en momenteel worden er nog steeds allerlei aanpassingen en verbeteringen aan zowel de site als het forum gedaan.Vanaf het punt dat er dus een website/forum combinatie is werken wij samen aan het geheel, om uiteindelijk een voor de autohobbyist interessant geheel te creŽren.

Tot zover het ontstaan van het Car Tuning Forum. We hopen nu dus steeds verder uit te groeien, tot een gezellige en informatierijke community. Veel plezier!

 

   Jesse (Car Tuning Forum webmaster)

Na het lezen van FocusR's post dat hij een nieuw forum aan het testen was ging ik nieuwsgierig kijken. De eerste tests waren nog niet zo geslaagd, maar na een nieuwe poging had hij het forum draaiende! Een leuk logo ontbrak nog, dus nam ik contact met hem op en besloot weer eens aan het tekenen te gaan!

Het logo was al snel gemaakt, en intussen raakte ik meer en meer met FocusR in contact, en werden een hoop plannen en ideeŽn uitgewisseld. Het was nu een kwestie van bezoekers te krijgen, dus leek het mij een aardig idee een website erbij te bouwen. Deze is vrij simpel gebleven, het forum staat immers centraal. Maar natuurlijk is het leuker dat er foto's van evenementen te zien zijn, en dat forummembers hun auto kunnen showen met een aantal woorden erover!

Eens de website was toegevoegd was het slechts een kwestie van bijhouden. Beetje up-to-date blijven, de nodige foto's van evenementen toevoegen en daarnaast mijn rol als moderator vervullen op het forum. Sindsdien werken we samen aan alles wat met de site of het forum te maken heeft.

Het Car Tuning Forum draait nu prima, en we zijn altijd verheugd nieuwe leden te mogen verwelkomen! Zodra er een beetje animo voor is zullen hieruit ook meetings kunnen groeien, om mekaar eens te ontmoeten en beter te leren kennen. Dus wees welkom hier en op 't forum!